Menu Close

CONSTRUCCIÓ

Construcció del vas

A Piscines Figueres, una vegada hem tingut el primer contacte amb el nostre client i ens ha exposat la seva idea, ens posem a treballar.

En primer lloc, ens ocupem de rebaixar el terreny amb mitjans mecànics i donem forma a la piscina col·locant-hi la totxana. Després en delimitem les profunditats amb una capa de grava, hi col·loquem l’armat amb rea, les varil·les i la malla amb acer per procedir el “Gunite” formigó injectat, amb una mescla realitzada “in situ” de sorra i grava projectada amb una pressió de 10.800 litres per minut.

D’aquesta manera, aconseguim una impermeabilització total del vas.

Coronament

A Piscines Figueres fem el coronament de la piscina amb pedra blanca artificial rentada a l’àcid, feta a mida, col·locada amb morter i rejuntada amb blanc.

Si preferiu un altre tipus de coronament més rústic, amb diferent color, ens adaptem a la vostra idea sense cap problema.

Revestiment

Després de la construcció del vas, col·loquem el mosaicgresite” escollit pel client.

A Piscines Figueres disposem d’una gran varietat de colors i textures per ressaltar la bellesa de l’aigua, un mosaic 100% de vidre reciclat molt resistent als productes químics, segur, ecològic, higiènic i econòmic.

També tenim una àmplia gama de colors amb mosaic antilliscant per a dutxes, balnearis, entrades a piscines, etc.